Пролетта идва с полъха на южняка, с песента на птиците, с аромата на цветята и с много сбъднати надежди у хората. Седмицата преди най – святия празник Великден, за втора поредна година ние ще помагаме, даряваме надежда и усмивки, ще отворим сърцата си, за да направим доброто възможно.

За втора поредна година по инициатива на ДГ Космонавт с директор – г-жа Десислава Стоянова Тотева и огромната подкрепа на родителите се организира и провежда Благотворителен базар. Събраните средства от него се даряват на децата, сдружения, клиники и семейства в нужда.

На 12.04.2023г. ние поставихме началото на тази инициатива и с ваша помощ събрахме средствата от 6800лв, която дарихме на ДЕТСКА КЛИНИЧНА ОНКОЛОГИЯ И ХЕМАТОЛОГИЯ КЪМ УМБАЛ „СВ. ГЕОРГИ“ ГР. ПЛОВДИВ!

Благодарим Ви, мили дами за сръчните ръце, за топлите Ви сърца и най – вече за Вашата човечност и майчина грижа.

 

 

Благотворителността е изява на определена гражданска позиция. Тя е израз на солидарност, съпричастност и готовност за помощ. Тя означава любов към другите и чувство за обща кауза на тези, които участват. Благодарим за изпълненията на прекрасните ни деца от ДГ „ Космонавт“, техните учители и специалните ни гости от училище „ Никола Вапцаров“, училище „ Христо Данов“, на всички родители и гости, защото  „НИЕ ПРАВИМ ДОБРОТО ВЪЗМОЖНО“!!!